Nu e nici o competiție, sunt cifre care pentru noi înseamnă mult, acum când ne-am reinventat și… știi cum e când capeți experiență: te uiți în trecut cu nostalgie și atenție, să vezi ce-ai făcut bine sau rău. Dacă ți-am captat atenția vei descoperi mai jos simbolistica lor, dacă nu, te salutăm cu respect, ne vedem la un pahar de vin.

2 pentru că e a doua variantă a logo-ului, 3 fiindcă site-ul e la a treia versiune pe care l-am relansat acum,  4 pentru că suntem în al 4-lea an de când ajutăm business-urile clienților în online, 5 fiindcă suntem o echipă de cinci, pasională și pasionată de ce facem. Cel mai important lucru pe care l-am obținut în acești ani a fost know-how-ul dobândit cu fiecare client, din fiecare domeniu în care am gestionat proiecte și campanii online, obținând rezultate demne de laudă. Și cu această echipă, în acești ani am făcut multe și… e doar inceputul! Am relaționat cu companii de magnitudini diferite începând de la pensiuni rurale din Transilvania (pe care le-am ajutat să înceapă misticile lor călătorii în business)  până la jucatori imensi sau multinaționale, cum sunt Oriflame sau Sodexo, de la care am învățat enorm de multe,  pe care le-am și consultat cum am știut noi mai bine.

Marketing Online

– În 2012 am intrat în Google Partners, programul pentru agenții care ne antrenează să facem advertising contextual tot mai bine și să ajutam clienți să înțeleagă un singur lucru: Google Adwords  e acum un instrument de business nu doar de publicitate.

SEO a fost și va rămâne pentru noi serviciul premium de bază, cu ajutorul căruia scriem poveștile de succes, declarând ce am susținut mereu – lucrurile naturale sunt cele mai eficiente pe termen lung.

Social Media nu mai are secrete, am născut comunități online de zeci de mii de fani implicați pe Facebook și am întreținut comunități ‘grele’ de sute de mii de fani, așadar când vine vorba de social branding, apelează cu încredere la noi.

– Folosim mai des ca niciodată mecanisme de A/B Testing, în email marketing sau performance marketing, fiindcă vrem să luăm pentru tine decizii bazate de cifre nu pe instinct, iar tu să zici: “da, ăia de la Craft chiar fac treabă”.

– Dacă vrei un concept vizual unic ne vom da silința să te convingem că multa pasiune pe care o investim în creația născută e singurul argument pentru care ne vom contrazice în culori și trenduri de design cu tine… și, știi care e motivația? Noi, chiar dacă facem creația pentru tine, e cartea noastră de vizită și ne respectăm mult munca.

– Iar pentru managementul de conținut tu trebuie să ne zici doar ce vrei să facă noul tău proiect, iar noi îți oferim soluțiile, trainingul de utilizare și rămânem deschiși să dezvoltăm proiecte pentru tine. Nu contează că vorbim de browsere de desktop-uri, mobile sau de tablete.

Astfel vom desena și dezvolta în continuare site-uri unice, maxim optimizate, cu focus mărit pe partea de simplitate și usability, iar din 2014 introducem o nouă componentă în business ca serviciu oferit ție: performance marketing, pe care știm acum să-l facem bine, cu care tu vei înțelege că online-ul nu mai e de mult doar un trend, e o investiție reală și clară în afacerea ta.

Rămânem agenția ta digitală, reinventată.