5 influenceri în marketing digital pe care să-i urmărești

Tu unde-ți găsești inspirația atunci când ești în pană de idei pentru noi campanii?

 

Unde cauți motivație atunci când parcă ai lua o pauză?

Cine te îndrumă pe căile nebănuite ale marketingului și ale antreprenoriatului?

Uneori, oamenii pe care îi căutăm sau cei de care avem nevoie nu sunt tocmai în imediata apropiere, dar sunt la îndemână.

5-influenceri-în-marketing-digital-pe-care-să-i-urmărești

Și unde altundeva să cauți oamenii reprezentativi în domeniul marketingului digital dacă nu online? Dacă nu i-ai găsit încă pe cei mai buni, citește articolul până la capăt și descoperă adevărații influenceri din domeniu sau, cum ne place nouă să spunem, “spune-mi ce oameni urmărești online ca să-ți spun cine ești!”

 

Neil Patel

Un adevărat influencer al digital marketing-ului, Neil Patel ne-a fost inspirație și ajutor de-a lungul timpului. Așa că îl recomandăm, la rândul nostru, marketerilor profesioniști în căutare de informații de calitate, trenduri și previziuni, dar și celor la început de drum care își doresc să înțeleagă pe deplin domeniul marketingului.

Neil-Patel

Neil are un site excepțional, foarte practic și ușor de navigat. Cu alte cuvinte, este un exemplu de specialist de la care poți învăța content marketing, SEO, website building și nu numai. Găsești informație la fiecare pagină navigată.

Am povestit într-un articol despre podcast-ul Marketing School pe care îl are împreună cu Eric Siu și pe care îl poți asculta în iTunes, Spotify, pe YouTube, Google Play ori SoundCloud. Dacă îți place să citești, poți intra pe blogul lui Neil, dar și pe Twitter, pentru reacții în timp real.

 

Jasmine Star

Fiți cu ochii pe Jasmine Star, dragi instagrammeri! Este, fără dar și poate, unul dintre influencerii pe care merită să-i urmăriți. Ea vorbește despre tot ce este important să știi pe Instagram și nu numai – engagement, idei de fotografii, succes online, content creativ și altele.

Jasmine-Star

Astăzi, povestea vieții sale poate deveni un scenariu de film pe care să-l urmărești într-o duminică relaxantă. De-a lungul ultimilor ani, Jasmine și-a transformat pasiunea pentru fotografie într-un business pe Instagram, iar acum oferă ajutor celor care vor să-și construiască o carieră în mediul online.

Totuși, ea este mai mult decât un fotograf bun și un instagrammer de succes – este un business strategist pe care trebuie să-l ai în vizor indiferent de etapa la care te afli în carieră.

Fie că vrei să-ți dezvolți brand-ul personal în mediul online ori ești specialist Social Media, s-o urmărești pe Jasmine nu poate fi decât în avantajul tău.

 

Ahmad Munawar

Pe Ahmad îl găsești pe Linkedin, unde își petrece, de altfel, cea mai mare parte a timpului. Căci unde altfel poate sta un marketing coach super activ? Practic, Ahmad oferă consultanță prin videourile pe care le postează zilnic între sau după întâlniri, în pauza de masă sau atunci când are ocazia să discute cu oameni interesanți. Marketing Out Loud este un alt fel de podcast, pe care merită să-l urmărești pe LinkedIn.

Ahmad-Munawar

Ahmad este fondatorul Boutique Growth și al 90 Day Pipeline, servicii de consultanță B2B care ajută firmele să atragă clienții potriviți și să-ți crească business-urile eficient.

De la el poți învăța tactici de comunicare, tehnici de marketing și secrete din culisele business-urilor.

Follow & Connect!

 

Mari Smith

Sau “the Queen of Facebook”, fiindcă știe, pur și simplu, totul despre Facebook. Este considerată unul dintre cei mai mari experți în marketing și Social Media la nivel global, astfel că nu ai cum să n-o urmărești pe paginile sale online, dacă nu o faci deja.

Mari-Smith
Mari are aproape 250.000 de followers pe Facebook, dintre care cea mai mare parte sunt oameni de business, corporatiști și specialiști în marketing. De aceea, clipurile ei pot fi deseori tehnice și detaliate, dar nu înseamnă că nu pot fi parcurse și asimilate rapid.

Cel mai important este că informația pe care Mari o furnizează este actualizată, precisă și practică.

Dacă vrei să crești armonios pe Facebook, dacă ai nevoie de o direcție clară în Social Media sau vrei să fii la curent cu absolut toate schimbările, Mari este omul tău de bază, cum este și al nostru!

 

Chris Ducker

Fondatorul Youpreneur se regăsește pe cele mai faimoase liste scurte cu influenceri în marketing, astfel că nu putem să-l omitem nici de pe a noastră.

Chris-Ducker

Chris a creat Youpreneur, un hub online de business dedicat freelancerilor, marketerilor și antreprenorilor, unde poți învăța să crești un brand personal și un business, deopotrivă.

Pentru mai multe resurse și informație, găsești pe Amazon cărțile lui Chris, însă nu trebuie să ratezi podcastul său, unde, alături de invitații săi, discută vânzări, personal branding, content marketing, public speaking și câte altele. Este o ocazie bună să-ți completezi lista de influenceri pe care îi urmărești și să-ți actualizezi informațiile despre marketing digital.

 

Ai toate resursele la dispoziție pentru a fi mereu cu informația actualizată și gata de acțiune. Campaniile de marketing abia așteaptă să ruleze!

Dacă ai dat follow tuturor din lista noastră de influenceri, nu uita că găsești Craft Interactive cam peste tot online unde sunt și influencerii noștri preferați. Hai să ne conectăm pe Instagram, Facebook și LinkedIn, dar și prin mail!