5 podcasts pentru marketeri, antreprenori și iubitori de tehnologie

De fiecare dată când apare ceva nou strigăm WOW, aproape că rămânem fără cuvinte și ne întrebăm dacă se poate merge mai departe de atât. Sigur că se poate!

Și cu fiecare nouă etapă în progresul tehnologic, care se desfășoară nestingherit în fața noastră, am putea spune că acela este apogeul. Dar nu, acela este doar începutul!

5-podcasts-pentru-marketeri,-antreprenori-și-iubitori-de-tehnologie

Șansele pe care ni le oferă digitalul în 2020 sunt uneori de ordinul fantasticului chiar și pentru cei care urmăresc și așteaptă cu sufletul la gură fiecare noutate.

Nu știm care sunt limitele sau dacă ele există, măcar. Ceea ce putem face este să rămânem conectați și inter-conectați pentru a afla toate noutățile.

Dacă nu vrei să pierzi nimic, găsești mai jos o listă de podcasts care să te fascineze continuu.

 

  1. George Buhnici

Începem în stil românesc, căci ne place mult ce-i românesc.

George Buhnici nici nu mai are nevoie de introducere. L-am văzut atâția ani la TV, iar acum îl urmărim peste tot în mediul online. Și nu doar fiindcă vorbește bine despre IT, ultimele tehnologii și chestiuni utile pentru viață, ci pentru că abordează probleme și idei moderne cu care toți ne confruntăm mai devreme sau mai târziu la muncă sau în viața personală.

George Buhnici

Dacă vrei să-ți iei un telefon super, super smart, să afli ce este cu atacurile cibernetice și cine ne ajută să ne ferim de ele sau dacă vrei să afli mai multe despre noul val de umor românesc din mediul digital, George Buhnici are sfaturile, oamenii și contextul potrivit pentru fiecare.

Îl găsești pe YouTube sau pe aplicațiile de mobil pentru podcasts. Îți recomandăm, de asemenea, emisiunea MCN Podcast (a lui Micutzu) în care George Buhnici a fost invitat și din care ai, cu siguranță, multe de învățat.

 

  1. Marketing School cu Neil Patel

Cu Neil Patel ne cunoaștem de mult timp. De fapt, mai are doar puțin până să afle și el de Craft Interactive. În schimb, echipa noastră este mereu la curent cu cea a mai zis sau făcut Neil pentru marketing și digital.

Marketing School cu Neil Patel

Sfaturile și tips-urile lui ne-au ajutat de câte ori am avut nevoie, de aceea recomandăm podcast-ul Marketing School – Digital Marketing and Online Marketing Tips. Într-un format practic și clar, ce nu se adresează doar marketerilor sau oamenilor de business, Neil și colegul său, Eric Siu, CEO al agenției de marketing Single Grain, oferă sfaturi, idei și clarificări pe teme de interes pentru antreprenori și cei interesați de digital.

Episoadele apar zilnic și durează 5, 6 sau 7 minute (uneori chiar 4). Cu alte cuvinte, sunt pastila de digital pe care o poți lua pe fugă de oriunde.

 

  1. TED Talks – Technology

Cui nu-i place TED Talks nu știe câtă informație pierde!

Cu TED Talks devine posibil să călătorești în trecut și viitor în același timp, căci unele episoade te transpun în lumi care pare că nu au existat vreodată, totul prin prisma inovațiilor tehnologice și a ușilor pe care acestea ni le deschid.

Tehnologie și găuri negre, tehnologie și combaterea hărțuirii, privacy, Artificial Intelligence, pandemie, parenting, despre Africa – toate într-un podcast cuprinzător, cum deja știm că face TED. Partea bună este că în aplicația ta de podcasts, găsești toate aceste prelegeri cu și despre tehnologie într-un singur loc.

TED Talks – Technology

Un alt avantaj este că podcast-urile Ted durează puțin, deci pot fi savurate oriunde. Deja știm că ideile bune nu apar stând închis la birou, iar Ted Technology poate să-ți stimuleze spiritul inovativ și pe cel antreprenorial în mai puțin de 30 de minute, fie că te afli pe plajă sau în drum spre sala de întâlniri.

 

  1. TED Talks – Business

Pentru mai multă motivație și inspirație, salvează-ți în lista de podcasts bune de urmărit și ediția de business a TED Talks.

Nu trebuie să fii antreprenor, nici marketer, ci doar avid de informație și de povești din care poți învăța cum să te orientezi într-o lume dominată de tehnologie. Dincolo de asta, ai șansa să înveți de la oameni surprinzători, și tocmai acest lucru ne place mult la TED.

TED Talks – Business

Ce ne mai place la TED Business este că primim lecții prețioase de business chiar și din domenii adiacente, surprinzătoare uneori.

De exemplu, Toby Kiers a susținut o prelegere despre lecțiile de economie și piețe pe care le primim de la ciuperci. Este din 30 octombrie 2018, și în numai 16 minute, vei înțelege legăturile dintre fungi și economia globală.

Sperăm că astfel te-am convins să deschizi aplicația.

 

  1. The Digital Marketing Podcast by Target Internet

Cei de la Target Internet organizează cursuri, training-uri și oferă consultanță în marketing. Pe lângă toate acestea, au unul dintre cele mai apreciate podcast-uri de pe iTunes. SEO, Social Media, trenduri, content și email marketing – episoadele lor cuprind cam tot ce arde pentru oamenii de marketing.

Target InternetÎi ascultăm fiindcă abordează teme de maxim interes pentru marketeri într-un format rapid (înregistrările au, în medie, 30 de minute), dar și pentru discuțiile cu invitați relevanți, care nu devin niciodată redundante.

Acesta este, cu siguranță, un podcast dedicat celor care fac sau vor să facă marketing digital, dar și antreprenorilor care vor să știe cum funcționează unul dintre motoarele companiilor.

Până spunem din nou WOW în fața unui nou trend sau invenții, abonează-te la podcasts sau descarcă-le, ca să-ți iei zilnic dozele necesare de motivație, de informație sau marketing. Scrie-ne dacă ți-au plăcut sau dacă ai recomandări bune de emisiuni pe care să le ascultăm din mers!

Sharing is caring!