Toamna se numără bobocii iar primăvara veștile bune. Vestea bună pentru agenția Craft Interactive e că începând de azi a primit certificarea Google Partners, recunoscută de Google ca agenție specializată în calitatea serviciilor de advertising contextual.

Partners este programul global dezvoltat de Google, implementat cu succes și în România, pentru agențiile digitale (și nu numai) prin care membri certificați primesc traininguri și suport din partea consultanților Google, împreună cu care implementează strategiile din campaniile Adwords PPC în Google Search și Google Display Network (Youtube, Gmail & rețeaua de site-uri Google). Membri certificați care îndeplinesc condițiile examenelor luate, bugetul rulat de minim 10.000 $ cât și îndeplinirea celor mai bune practici în complexul sistem Adwords, sunt pregătiți pentru gestionarea cu succes a campaniilor pentru clienții cu nevoi de servicii digitale.

Marketing Online

Agenția Craft Interactive a devenit începând de azi oficial certificată să gestioneze campanii contextuale în orice verticală de business, pe orice tip de dispozitiv mobil sau desktop. Acreditarea a venit ca efect în urma repoziționării Craft Interactive în urmă cu 2 ani ca agenție de performance marketing cu soluții de business integrate în mediul online. Componența de performance marketing din Craft Interactive va continua să fie dezvoltată, planurile de viitor pentru agenție sunt mărirea bugetelor rulate prin Adwords PPC, dezvoltarea talentelor interne pe partea de Search Advertising și achiziționarea de clienți noi locali sau investiții externe aduse în România prin agenție.