Camera din Fata e cafeneua deschisa de aproximativ 1 an in Bucuresti, bucurandu-se de o crestere rapida a intrat in topul preferintelor bucurestenilor datorita publicatiilor de specialitate care au numit-o ‘unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti’. Conceptul este inedit, pozitionare – nostalgia romaneasca, locul unde unde iti destanui secretele cu apropiatii la o cafea rara de pe continente indepartate, sau la un ceai procesat dupa traditii asiatice de mii de ani, in ambientul muzicii interbelice, chiar in mijlocul Bucurestiului de altadata.

Marketing Online

Camera din fata e locul cu iz de nostalgie, in care te lasi prada secretelor spuse in siguranta, de compania ta, Edith Piaf te binedispune in surdina si parca martorii tai sunt doar personajele din fotografiile vechi de pe pereti, care te invidiaza ca traiesti vremurile de azi. Esti in centrul Bucurestiului, in cosmopolitul mic Paris unde pana si francezii raman uimiti de acest loc minunat.

L-am indragit din prima. L-am indragit atat de mult incat ne-am dorit sa ne ocupam de marketing-ul online al acestei povesti boeme. Ne-am bucurat ca ni s-a oferit aceasta ocazie si am pus atata pasiune in proiect, cata afectiune avem pentru acest loc. Restul, sunt povesti de business spuse pe IqAds 🙂