Stii acele utilaje galbene, dragute, pe care scrie CAT, sau Caterpillar (omida, pentru connoisseurs)? Le vezi peste tot: in constructii, prin supermarketuri, etc. Stiai ca tehnologia senilei de la tanc e inovatia companiei Bergerat Monnoyeur, oferita omenirii inainte de razboi? Grupul Monnoyeur e leader mondial care s-a specializat, acum peste 100 de ani, in furnizarea de echipamente si servicii destinate constructiilor si industriei. In Romania are prezenta de peste 20 de ani, top clienti in verticala ei de piata si cea mai complexa retea de inchiriere si vanzari de stivuitoare pentru ridicat si transportat, divizie ce a extins grupul si a format BM Stivuitoare, companie ce ne-a cerut imposibilul: sa ii ajutam sa inchirieze sau sa vanda online stivuitoare. Ne-am uitat la ei cu o spranceana ridicata si am zis… La naiba, hai s-o facem!

Marketing Online

Asa ca:

– Am analizat compania, piata si modelul de business, descoperind prin invatare proceduri foarte eficiente de vanzari, pentru ca practica a fost mereu cea mai buna profesoara
– Am desenat noul website, luptandu-ne cu strictetea manualului de brand, cu nevoile clientului si ale pietei, pastrand stilul minimalist ce ne caracterizeaza; pentru ca azi usability-ul a luat locul designului iar simplitatea organizeaza complexitatea interactivitatii
– La final, am pus cireasa pe tortul BM Stivuitoare, optimizand site-ul pentru motoarele de cautare, pregatindu-l pentru noile campanii de Search Advertising PPC pe care le incepem acum, pentru ca in spatele povestilor frumoase vor sta mereu rezultate obtinute.

Iar acum? Acum incepe un alt drum pe care-l luam, ducand clientul intr-o zona bine cunoscuta de noi, unde avem frumosul sentiment de siguranta. Vorbim de marketingul digital de performanta prin campanii Google Adwords domeniu ce ne pasioneaza acum mai mult ca niciodata, unde rezultatele obtinute sunt satisfactiile noastre morale. E greu de previzionat ce vom obtine, pentru ca piata de care vorbim e grea si foarte putin ‘atinsa’, datorita fricilor de necunoscut. Insa pariul facut e deja pe jumatate castigat, pentru ca acum Bm Stivuitoare are un nou ‘vanzator online’ imbracat frumos, profesionist si disponibil pietei la orice ora din zi sau noapte.

Asa ca am facut si un pic de ‘buzz’ cu lansarea, pe IQAds si un comunicat de presa oficial. Ce zici?