Avem așa o conștiință ce nu ne lasă să ne bem ceaiul liniștiți la Camera din Față. Trebuie, cică, din când în când, să mai postăm pe blog. Suntem adepții teoriei care zice că mai bine postăm când avem ceva real de comunicat, că subiecte doar de a posta găsim zilnic. Hai că nu te reținem mult, îți zicem doar cu ce ne-am mai ocupat timpul nostru de Craft-urire.

Am sărbătorit cu The Harbour

  • Restaurantul The Harbour a împlinit 10 ani anul acesta. Le-am desenat un site nou în cinstea deceniului împlinit și am sărbătorit frumos.

Marketing Online

Am fost în Sibiu

  • Am lansat un site drăguț, responsive, pentru un Hotel Parc Sibiu. Place?

Marketing Online

IMWorld

  • Apoi am fost prezenți la IMWorld. Ne-am simțit bine, am schimbat păreri, cărți de vizită și ceaiuri bune. Se pare că avem treabă multă și la anul.

Materiale promoționale Crispy

  • Între timp, terminăm un alt proiect, Crispy Ideas ce oferă de aproape 10 ani produse promoționale pentru companii. Ne-am gândit că au nevoie și ei de un update vizual, inteligent, care să le crească lead-urile și implicit business-ul, cu ajutorul digitalului. Ce zici de el?

Marketing Online

Comunitatea de părinți inteligenți

  • Recent am scris un studiu de caz, extrem de interesant, despre strategia de marketing online pentru cum construirea unei comunități de părinți inteligenți pentru o multinațională din domeniul farma. Te invităm să descoperi niște premiere în tot online-ul, cu o invitație deschisă să ne contrazici 🙂

Marketing Online


Între timp desenăm, optimizăm, programăm, promovăm, beai ceaiuri, cafele și vinuri bune. Vom reveni cu noi știri relevante, până atunci predăm legătura spre cerere ofertă.