Digitalizarea Afacerilor

Ai scăderi în business?

Poate că ai așteptat prea mult să-ți digitalizezi afacerea și probabil te sperie scăderea vânzărilor. Momentul să acționezi e acum!

Suntem aici să te ajutăm

Sprijinim pas cu pas digitalizarea businessului de care te ocupi

Sprijinim pas cu pas digitalizarea businessului de care te ocupi

Poate ai nevoie de noi soluții digitale cu care să faci treabă mai rapid, mai eficient, sau poate ai nevoie de noi canale online să îți menții afacerea pe linia de plutire.

Digitalizarea afacerii tale

Creștem rezultatele

Dacă vrei mai multă performanță digitală, dacă simți că ai atins o plafonare cu campaniile online

Data Analytics

Dacă ți-e greu să urmărești toate statisticile, dacă nu știi ce în ce canale online e bine să investești

Transformare digitală

Dacă ți-e greu să schimbi fișere și informații cu colegii și partenerii tăi, dacă nu poți gestiona ușor taskurile

Infrastructură digitală

Adaptarea e cheia

Poate încă nu ai magazin online, iar dacă îl ai se prea poate să ai o problemă cu viteza de încărcare, sau poate site-ul e prea învechit. Știai că asta influențează vizibilitatea în motoarele de căutare și că afectează în mod negativ costul campaniilor digitale? Lucrăm cu programatori extrem de experimentați, punem la punct toate problemele tale de logistică digitală.

Dă-ne voie să te ajutăm

Ce spun alții

Optimizarea ratei de conversie

Hai să fim realiști, momentan problema e cash flow-ul, iar dacă onlineul tău e dependent de bugetul de media… știi că tăierea lui înseamnă decizia greșită. Vom dezvolta campanii Google, Facebook, Instagram sau Email Marketing, vom căuta pârghii pentru creșterea ratei de conversie, iar apoi vom scala.

CERE-NE OFERTĂ

Automatizări digitale

Fie aduci mai mult business fie automatizezi procesele operaționale să câștigi mai mult timp. Dacă ți-ai dorit mereu să integrezi un soft de facturare cu magazinul online și cu CRM, sau la înscrierea unui nou abonat la newsetter să fie trimis mail automat… avem toate soluțiile pentru tine!

CERE-NE OFERTĂ

Începem colaborarea?