Danes este unul dintre cele mai cochete sate sasesti din Transilvania, situat la doar cativa km de legendara cetate medievala locuita din Sighisoara. Natura a fost darnica aici cu peisaje parca rupte din povesti, iar ca semn de multumire proprietarii Domeniului Dracula au ramas la sanul ei si au dus mai departe mostenirea, imbinand bunul gust cu activitatile rurale. La Domeniul Dracula Danes iei o pauza de la viata agitata de azi si iti petreci timpul liber in aceste locuri pitoresti intr-un mod mai mult decat placut. Aici schimbi telefonul mobil pe undita de pescuit, cartierul de blocuri pe o padure magnifica, reduci numarul de cai auto la unul singur (insa real) si admiri animalele salbatice sau domestice din mica gradina zoologica.

Dracula Danes

Aici te intorci la radacini ‘inapoi in natura’, noul conceptul propus de noi in aceasta vara, pe care dragul nostru client l-a acceptat oferindu-ne sansa sa „facelift-uim” imaginea online, mulata pe noile nevoi de comunicare si crestere a rezultatelor obtinute pana acum. Ah, chiar apropo, hai sa-ti dezvaluim cateva cifre de marketing online, vrei? In cei 4 ani de activitate a vechiului site am obtinut: peste 298.000 de vizite ce au facut peste 1.580.000 afisari de pagini, aproximativ 67% din trafic a provenit organic din SEO, iar site-ul a generat peste 4500 de rezervari pentru receptia domeniului. Astazi peste 60% din rezervarile de la Dracula Danes se fac online. La nivel de benchmarking pentru un site de pensiune este enorm, crede-ne pe cuvant! Afla mai multe din studiul de caz facut pe perioada pre-lansare a noului site.

Am lansat cu entuziasm si tam-tam noul concept online, minimalist si cu focus pe rezultate organice obtinute din SEO, dupa cum zice si IQAds in articolul aparut recent. Suntem bucurosi, satisfacuti si motivati sa ramanem cu promisiunea ca vom fructifica si mai mult placuta relatie cu Dracula Danes, cu care ne stim „de cand eram mici” 🙂