Ca să nu lăsăm Ziua Păcălelilor să treacă neobservată anul acesta am copt o mică activare digitală haioasă, prin care am anunțat că vom aduce în România o inovație unică în Email Marketing, oferind posibilitatea de a crea newslettere prin comandă vocală.

De 1 Aprilie

Am început să circulăm vestea cum că soluția de Email Marketing de la Craft Interactive lansează o inovație inedită, care permite editarea newsletter-ului pe bază de comandă vocală, scurtând timpul și efortul depuse pentru obținerea unui newsletter care arată impecabil și care îți aduce performanță în marketing. Hai să ne reamintim împreună despre ce era vorba:

Prin activarea digitală

Am dorit să îți atragem atenția pentru a-ți spune de beneficiile notabile ale Email Marketing-ului și de rezultatele în continuă creștere obținute de acest canal în ultimii ani, ca apoi să îți prezentăm soluția noastră de Email Marketing, care, chiar dacă nu permite editatea conținutului prin comandă vocală e printre cele mai performante de pe piață și te poate ajuta să îți atingi obiectivele propuse, simplu și eficient.

Soluția noastră de Email Marketing

Te ajută să creezi campanii de impact al căror conținut poate fi editat extrem de simplu prin ‘drag-and-drop’ corelat cu anumite segmente ale bazei de date de abonați, oferindu-ți numeroase opțiuni de editare și instrumente de brandind permițând activarea inteligenței artificiale în email marketing. Prin automatizarea trimiterilor cu conținut afișat în funcție de preferințele abonaților, soluția adună datele despre comportament și creează un profil detaliat al abonaților, oferind informații care îți permit o comunicare mult mai eficientă și rezultate vizibil mărite.

Marketing Online

Creșterea numărului de abonați

Se face prin multiple opțiuni de abonare, simplu integrate în site-uri sau canalele de social media. Rezultatele fiecărui newsletter sunt detaliat monitorizate și raportate cu ajutorul soluției, ajutându-te să iei decizii mult mai bune pentru creșterea activității de marketing.

Ți-am trezit curiozitatea?

Sperăm că ți-am adus zâmbetul pe buze și că ai primit și informații valoroase care te vor ajuta în demersurile tale de a obține performanță din campaniile de Email Marketing. Ești curios să testezi soluția noastră de Email Marketing? Cere-ne ofertă!