Google generează acum 96% din căutările pe telefoanele mobile, la nivel global. Marketing-ul a evoluat extrem de rapid, online-ul devine tot mai complex, iar gestionarea eficientă a campaniilor de căutări Google Ads necesită sute sau mii de ore de experiență. Business-urile la început de drum nu dețin resursele financiare și umane, necesare colaborării cu agenție specializată și certificată Google Ads.

În acest context

Am dezvoltat un parteneriat cu o companie solidă din Suedia și am lansat în România serviciul AdBoost: gândit pentru ușurința gestionării campaniilor, având o platformă inovativă prin care startup-urile și companiile în creștere pot face campanii de căutări pe Google extrem de simplu, fără nevoia de colaborare cu agenție.

 

AdBoost

 

Înregistrarea în AdBoost e gratuită și usoară

Pornirea campaniilor durează câteva minute parcurgând câțiva pași, iar ulterior campaniile sunt optimizate automat cu tehnologia AdBoost Machine Learning, crescând progresiv rezultatele campaniilor cu aproximativ 30%.

 

AdBoost

 

Transparență financiară

AdBoost oferă 3 tipuri de abonamente: Start, Accelerate și Power, fiecare cu mai puține sau mai multe beneficii și comisione de administrare. Proprietarul contului AdBoost are întregul istoric al facturilor lunare detaliate și poate schimba limita zilnică setată în orice moment.

 

Mai puțin timp pentru campanii, mai mult timp pentru afacere

Gestionarea campaniilor de căutări e astfel simplificată, sistemul de raportare e gândit pentru a înțelege ușor rezultatele obținute în orice moment, fără a mai fi nevoie de expertiză în Marketing online sau în Google Ads, așadar costurile de marketing sunt reduse chiar de la început.

 

Marketing Online

 

Suport tehnic specializat

Conturile AdBoost primesc suport dedicat oferit de specialiști din două agenții certificate Google: locală în România și certificată Premium în Suedia.

Voucher gratuit la început de drum

La finalizarea contului AdBoost, se aplică un voucher gratuit de 200 de Lei (pentru limita zilnică de minim 10 lei), sumă care poate fi adaugată la bugetul de advertising pentru consum sau scăzută din prima factură.


Testează gratuit serviciul AdBoost: www.ad-boost.ro