Întrebări frecvente

Câtă experiență aveți?

Agenția a fost înființată în anul 2010, deci avem experiență de peste un deceniu de marketing online.

Vă ocupați doar de campanii digitale?

Suntem agenție de marketing online full service 'bespoked'. Începem cu planificarea strategiei online personalizată business-urilor, creăm branding sau rebranding, construim website-uri, dezvoltăm planuri editoriale de content și gestionăm campanii Google & Meta Ads, Linkedin Ads, Youtube video sau Email Marketing.

Cum e organizată echipa?

Echipa agenției e formată din specialiști multidisciplinari, fiecare având o specializare - de la designeri, la certificați Google Ads, Copywriting, Social Media etc. Toți lucrăm colectiv pentru business-urile partenere din portofoliu.

Care este modelul de facturare?

Pentru abonamente care cuprind mentenanță lunară facturăm la finalul lunii retroactiv, serviciile oferite în acea lună. Pentru proiecte cu deadline stabilit, facturăm în 2 etape - avans și restul la predarea proiectului.

Ce softuri folosiți?

Toată tehnologia din birou este licențiată, iar pentru serviciile de marketing digital oferite folosim cele mai performante softuri de pe internet: am automatizat procesele de vânzări cu CRM, știm mereu ce avem de făcut folosind soft-ul de tasks management, planurile editoriale de Social Media sunt programate în avans cu o lună, nu păstrăm nici un fișier pe stații de lucru ci toate fișierele sunt în siguranță în cloud, rapoartele sunt live și interactive și disponibile oricând partenerilor, Newsletterele sunt planificate în Marketing Automation etc. Cu alte cuvinte, nu întârziem niciodată un deadline stabilit.