Anul 2016 a fost decizional pentru noi, împingând viziunea spre dorința de a deveni cea mai performantă agenție digitală din oraș. Așa că am investit în instrumente, infrastructură, training-uri și parteneriate zdravene.

Avem acum

Un mix ideal între marketing și digital cu care adăugam performanță în business-uri, crescând rezultatele partenerilor.

În 2016

Am depășit 700.000 de vizite pe lună implicate în proiectele sau campaniile gestionate de noi, mai mult de jumătate din vizitatori folosesc telefoanele mobile, 40% din trafic e obținut organic și numărăm lunar sute de mii de conversii obținute.

Odată intrați în portofoliul Craft

Clienții primesc instrumente de raportare care clarifică situația marketingului, împreună cu expertiza noastră digitală, având acces în timp real la rezultatele obținute din investiția lor în digital. Suntem, deci, o extensie eficientă a marketingului clienților, având grijă de bugetul lor și rafinând constant procesul de digital de care ne ocupăm.

Parteneriat cu Google pentru performanță

Avem un ‚spent’ euro de 5 cifre în Google Adwords pe campanii Search, Mobile, Display și Video Advertising. Suntem agenție Google Partner certificată Adwords PPC pentru gestionarea calitativă a campaniilor online, primind suport de la Google pentru creșterea talentelor noastre, infuzate în relațiile cu clienții.

Marketing Online

Parteneriat strategic pentru Email Marketing

Avem una din cele mai eficiente soluții de email marketing existente, cu module de inteligență artificială și automatizare prin newslettere responsive, trimise în funcție de acțiunile abonaților sau de nevoile branding-ului.

Creșterea Social Media

Facebook are o creștere inedită în România, penetrând aproape 90% din internauți, tendință de care ne-am bucurat și noi și clienții pentru care facem social media. Gestionăm pagini cu sute de mii de fani, rulăm bugetele în Facebook & Instagram Ads tot în regim de performanță, alături de un mix de comunicare inteligent pentru branding-ul în rețele sociale, azi, cu cele mai puternice instrumente de targetare.

Abordarea Craft Interactive

Analizăm în amănunt nevoile de business ale partenerilor, gândim strategia digitală mulată pe nevoile fiecăruia, gestionăm activitățile interne în sistem de project management (indiferent unde sunt fizic oamenii care lucrează la proiecte), având mereu în vedere rezultatele estimate.

Marketing Online

Verticale de piață

Dezvoltăm expertiză în diferite verticale de piață unde am activat în ultimii ani, în unele din ele am ajuns în vârf și creștem împreună cu partenerii de acolo. Am folosit soluțiile noastre în: FMCG, Banking, Farma, Medical, Tehnologie, Dezvoltare personală & Organizațională, Artă și Cultură, Turism, Going-out, Marketing, Logistică și Auto, unde am generat lead-uri sau creșteri de vânzări în regim B2B și B2C.

Însă cea mai frumoasă parte a soluției de performance Craft Interactive e că funcționează pe orice fel de business, aproape oriunde in lume. Vrei să verifici? Cere-ne ofertă.