Strategie digitală de brand

Ducem mesajele brandului tău în digital la oameni potriviți, în momentul ideal, optimizând progresiv rezultatele obținute. De la idee și implementare până la folosirea datelor Google Analytics ne ocupăm de tot, având grijă investiția ta în marketing online.

MARKETING DIGITAL

Poziționare, Obiective, Analiză competitivă, Reguli de brand, Trenduri în verticale de piață, Strategie de comunicare online

DIGITAL TRANSFORMATION

Branding canale, Segmentare audiențe, Analytics Setup, Automatizare Marketing digital, Digitalizarea proceselor interne

BUSINESS INTELLIGENCE

Management buget, Data Analytics, Implementare și conectare platforme digitale, Optimizare rată de conversie

Digital Brand Management

Gândim și gestionăm campanii digitale integrate de Google Ads, Shopping, Video, Facebook & Instagram Ads, Email Marketing sau Content Marketing, pe care le optimizăm constant și creștem progresiv rezultatele marketing-ului din companii.

Marketing Online

Fără competiții, doar colaborări

Am construit parteneriate cu alte agenții și companii din Australia în Canada și din USA până în Suedia. Îți punem la dispoziție tot ce e mai bun în domeniu pentru a-ți optimiza procesele de Marketing digital.

CERE-NE OFERTĂ
Marketing Online

Fără competiții, doar colaborări

Am construit parteneriate cu alte agenții și companii din Australia în Canada și din USA până în Suedia. Îți punem la dispoziție tot ce e mai bun în domeniu pentru a-ți optimiza procesele de Marketing.

CERE-NE OFERTĂ

"IF YOU DON'T KNOW WHERE YOU'RE GOING THEN ANY ROAD WILL DO."

(Alice's Adventures in Wonderland)

Focus pe rezultate

Analizăm profund statisticile Google Analytics, rezultatele campaniilor, ratele de conversii din canale online și profitabilitatea vânzărilor, comunicarea sau campaniile Social Media. Vei înțelege performanța marketing-ului tău cu ajutorul nostru și vom lua împreună decizii bazate pe date.

Marketing Online

Vrei strategie digitală pentru brandul tău?

    Studii de caz

    Abonează-te la newsletter-ul CRAFT și îți trimitem pe mail articole sau studii de caz cu strategii digitale.