wuxing

Cateodata ai norocul profesional, sa intalnesti clienti dinamici si curajosi, adica exact ce cautam noi. Branduri incipiente sau in plina dezvoltare rezonanta, awareness este cuvantul cel mai bun in acest caz.

Unul dintre acestea este restaurantul cu livrare mancare chinezeasca… ati ghicit Wu Xing. Cand am inceput sa ne ocupam, timid, de acest client, am nimerit intr-o schimbare verticala a companiei si a imaginii ei. A pornit SEO, a urmat Google Adwords, a crescut increderea si a venit implicit consultanta. Cineva a zis „sa fie lumina’ si astfel a aparut creatia prin marketing online cu promotii extinse in social media, email marketing, sustineri offline cu flyere stradale, display advertising prin bannere online. Si povestea a continuat in acelasi stil frumos pana cand am ajuns sa scriem aceasta poveste de succes.

Nu ne vom apuca sa insiruim aici rezultatele, dar va recomandam cu caldura sa le cititi pe IqAds. Mult mai importanta acum este declaratia omului din spatele frumoaselor cresteri ale brandului Wu Xing:

“Am descoperit in Craft Interactive un partener de incredere si nu doar un furnizor oarecare de servicii. Sunt in permanenta proactivi, creativi si vin cu propuneri de valoare fara ca macar sa aiba un brief inainte. Intotdeauna cand pui suflet in ceea ce faci rezultatele nu intarzie sa apara iar Craft Interactive este cel mai bun exemplu. Sunt convins ca acest parteneriat va da rezultate uimitoare in viitor. Va invit sa ii urmariti. ” (Cristian Mogodici, Marketing Manager Wu Xing)

Si pentru ca unele declaratii sunt profund motivante, noi promitem ca ridicam stafeta in marketingul online creat pentru Wu Xing, ne vom stoarce creierele creative pentru a livra rezultate cu impactul dorit!