Am ajuns in Germania! Nu fizic ci conceptual, cu serviciile Craft Interactive. Era una dintre dorintele noastre ascunse, pentru ca vroiam sa livram intr-o piata matura in care nisele sunt cele care ridica nivelul calitativ din societate. Dupa ce am finalizat noul branding am inceput sa desenam conceptul site-ului, cu ambitia initiala sa rupem ‘gura targului’ prin vizualul pe care-l vom propune. Insa am avut o mica deceptie la prezentarea lui: ne-am lovit de un feedback negativ din partea clientului.

Evident ca vizualul e un aspect subiectiv pentru ca gusturile nu se discuta. Dar nu acesta a fost motivul ci pur si simplu diferenta dintre pietele online din Romania si Germania sunt prea mari. Si cu aceasta ocazie ne-am confirmat banuiala: ca germanii nu prioritizeaza designul, ci mai degraba functionalitatile in marketing digital.

Musical Paket

Asa ca ne-am apucat din nou de treaba, am facut un regres estetic si ne-am concentrat pe simplitatea si functionalitatea acestui proiect. Iar una dintre cele mai mari reusite, la noua varianta Musical Paket, e ca am scurtat procesul de achizitie a pachetelor turistice de turism musical (nisa clientului nostru). Doamnelor si domnilor, daca vizitati Germania va invitam sa vizionati un spectacol musical de calitate!