Partea frumoasă a dezvoltării economice în societatea românească e ca apar nevoi noi, în permanență. Nevoia de îngrijire e o formă umană absolut firească în cele trei etape principale ale vieții. Astfel a aparut Care Family – platforma de îngrijire dezvoltată de agenția digitală Craft Interactive.

Platforma

CareFamily intermediază nevoile de îngrijire cu furnizorii într-o manieră cât se poate de simpla și inteligentă. Fie că ești în căutare de bone, menajere, îngrijitori persoane în vârstă sau meditații, CareFamily e locul unde-i vei găsi. Pe de altă parte, platforma oferă celor care sunt în căutare de clienți sau joburi oportunitatea de a-și publica anunțul online personalizat, pentru a le putea oferi servicii beneficiarilor cu nevoi de îngrijire.

Furnizorii de servicii pot oferi recomandări pe baza experiențelor trecute, iar selecția lor se face după zonă, buget, disponibilitate sau nota de evaluare primită în cadrul platformei de la beneficiarii pentru care au lucrat. Selecția este realizată exclusiv de beneficiari, rolul CareFamily fiind să ofere informații care aduc valoare pentru aceștia. Evaluarea furnizorilor implică o nouă formă de responsabilitate socială pe care CareFamily dorește să o obțină împreună cu utilizatorii platformei.

carefamily_site2

Implicarea Craft Interactive

Strategia de dezvoltare a proiectului, gândită împreună cu clientul, a fost primul lucru început în vara 2015. Au fost oferite treptat brandingul, designul și dezvoltarea platformei, iar ulterior s-a manufacturat mixul de marketing online pe diferite canale digitale pentru atragerea furnizorilor și beneficiarilor în platformă, proces început recent, în care rolul agentiei Craft Interactive e de partener pe zona de digital marketing cu management de proiect aplicat.

CareFamily e momentan în cele mai mari orașe din România, unde au început să se înscrie deja oamenii, semn că a fost primit bine. Până la finalul anului 2016 ar trebui să fie implementat în toată România, dar și accesbilă românilor de peste hotare.

Strategia digitală CareFamily e simplă – e un proiect care nu se va termina niciodată. Dezvoltările noi deja au început și focusul e pe îmbunătățirea permanentă a platformei pentru a oferi cele mai bune experiențe online.


Vrei și să dezvoltăm împreună un proiect online? Cere-ne ofertă și crede-ne că te vom impresiona!