Avem nevoie de mai mult verde în viața noastră

Nu ne-am mulțumit să colorăm doar biroul în care lucrăm. Am vrut să ieșim și să facem mai mult de atât. Astfel, ne-am alăturat campaniei Fă cadou un copac, inițiată de Asociația MaiMultVerde. Am contribuit la reînverzirea României, donând puieți odată cu fiecare proiect început sau finalizat.

Schimbările climatice nu sunt un mit, ci realitatea pe care încercăm să o combatem!

Susținem oamenii pasionați

Credem în pasiunile oamenilor și îi ajutăm, cu fiecare ocazie, să-și dezvolte visurile. Am fost alături de Școala de Actorie InLight la început de drum, pentru a-i aduce recunoașterea binemeritată a publicului. Cu ajutorul instrumentelor digitale și a celor mai bune strategii de marketing online de performanță, am promovat școala și Inlight Theatre Festival 2016.

Susținem cultura și arta sub toate formele sale

Încă din 2005 suntem alături de Sighișoara Blues Festival, fiind sponsori principali. În 2010 am devenit parteneri strategici, dovadă a implicării și plăcerii noastre de a lucra alături de oameni frumoși, devotați. Sighișoara Blues Festival reunește anual mii de pasionați ai muzicii și artiști internaționali. Ca să ducem mai departe dragostea pentru muzica de calitate, punem în fiecare an la dispoziție toate resursele noastre în promovarea evenimentului.

Din grijă pentru viitor

În 2015 am susținut proiectul De la capăt lansat de formația Voltaj. Piesa a ajuns la Eurovision, dar și în sufletele a sute de mii de oameni. Ne-am asigurat că mesajul este transmis atât părinților plecați să lucreze în străinătate, cât și unei întregi țări ce trebuie să conștientizeze gravitatea acestui fenomen. Astfel, ne-am concentrat energia în a mediatiza piesa formației Voltaj din grija pentru o generație de copii lăsați în urmă.