Client
Domeniul Dracula Daneş
Perioada
2008-2012
Scop
Prezenţă şi rezervări online

Dracula Daneş ® e situat la doar câţiva km de legendara cetate medievală de la Sighişoara. La Dracula te bucuri de cazare confortabilă, mâncare bună, te poţi răcori la piscină sau poţi admira lebedele lacului de pe domeniu, poţi călări sau poţi lua lecţii de echitaţie la centrul ecvestru şi de agrement, sau iţi poţi bucura copilul cu o vizită la animalele grădinii zoologice… toate acestea se întâmplă într-un ambient natural ardelenesc autentic, senzaţional de frumos.

Ce am făcut pentru client?

  • am desenat şi dezvoltat o prezenţă online în tandem cu identitatea domeniului;
  • am pregătit site-ul pentru motoare de căutare şi am oferit apoi mentenanţă SEO permanentă pentru creşterea rezultatelor organice;
  • am oferit servicii de marketing online pentru creşterea rezervărilor online şi a notorietăţii brandului;
  • am integrat site-ul cu sistem de cereri rezervări, spre recepţie;
  • am oferit consultanţă permanentă.

dracula

Ca urmare? Site-ul a atins prima pagina a Google-ului in urma strategiei seo. Iată câteva exemple de cuvinte cheie:
· domeniu danes
· danes
· pensiune danes
· dracul
· hanul dracula
· centru ecvestru
· cazare danes
· pensiune calarie

În perioada analizată, site-ul a obţinut peste 298.000 de vizite ce au făcut peste 1.580.000 afişari de pagini. Aproximativ 67% din trafic a provenit organic – din motoarele de căutare, iar site-ul a generat peste 4500 de cereri de rezervări la recepţia domeniului. Astăzi peste 60% din rezervările de la Dracula Daneş se fac online.

Cum ţi se pare? Vrei şi tu rezultate similare? Hai să ne cunoaştem, cere-ne ofertă şi vom face tot ce trebuie ca să scriem şi pentru tine o poveste de succes!