Milioane de români sunt plecați în străinatate, lăsându-și copiii singuri, pentru că nu au altă soluție. Se duc spre mai bine poate. Doar că unii copii lăsați singuri acasă trăiesc adevărate traume și pot fi afectați profund de lipsa părinților.

Trupa Voltaj e implicată de mulți ani în proiecte sociale, pentru tineri și copii, pentru că muzica lor a fost mereu un liant cu cei cu spirit tânăr. Șansele de dezvoltare, șansele pentru un trai decent au devenit un subiect tot mai sensibil. Și-au propus să atragă atenția asupra acestor probleme și modul cel mai potrivit pe care l-au găsit a fost acela de a face ce știu ei să facă mai bine, în favoarea unor proiecte care rezolvă probleme concrete.

Așa a apărut piesa “De la capat” iar ce a urmat a fost o continuare fericită a colaborărilor începute acum 5 ani: cu un regizor minunat și cu oamenii de la două organizații foarte implicate, care gestionează câteva probleme delicate ale României.

Marketing Online

Călin Goia ne-a cerut ajutorul pentru acest proiect într-o seara. Am zis da din prima. Nici pentru noi nu e o premieră, agenția Craft Interactive fiind implicată în diferite proiecte cu iz filantrop: sponsorizăm un festival internațional de blues care se mândrește azi cu o istorie de 10 ani, sprijinim școala de actorie Inlight care ajută pe oricine să se dezvolte personal printr-o metodă inovativă de actorie, iar acum a venit acest proiect care va primi efortul nostru complet. Așa cum Voltaj face ce știe mai bine să ajute, așa și noi, ne punem la dispoziție experiența pentru a conștientiza situația delicată a acestor copii, în speranța că vor avea mai multe șanse la o viață decentă în viitor, cu ajutorul nostru.

“Copiii și tineriii din România aflați în dificultate, indiferent dacă aceasta e de natură materială, sufletească sau de acces la educație, trebuie să fie în centrul atenției noastre. Dacă vrem ca România de mâine să fie așa cum ne-o dorim cu toții, atunci trebuie să avem grijă de ei!” (Calin Goia)

Copiii sunt lumea de maine! Hai sa-I ajutam sa o ia #delacapat

Later edit: Mesajul #delacapăt merge mai departe la Eurovision 2015, Voltaj fiind câștigătorii finalei din România! 🙂